Sidor

tisdag 8 juli 2008

Vi har lekt konditori..

Idag har jag och R lekt konditori, samt städat lite i hans rum, fast det tror jag inte att han märkte att vi gjorde, hihi. Fick det så fint inbakat i leken..

Tycker att det är super att de vill leka sånt ännu fast han är så stor!
Allt är inte bara transformers, dinosaurier, drakar, monster och turtles..

Vad pasar väl inte bättre då än att visa lite bilder ur hans rum, nu då det inte är total kaos där. Fast jag har ju valt att inte ta bilder av den sidan på rummet där alla nyare pojkleksaker ligger i sina röda, gröna, gula och blåa plastlådor..


Så, här har vi en bild på hans lilla bord, uppdukat så fint med emalj muggar, bricka och en halv färdig tårta som R tyckte dög som den var..


Samma sak här, lite närmare ifrån bara.Här är kondis disken. Har sytt tyg pengar åt barnen att leka med.. Så då blir det roligare att handla. Här syns en del av urvalet.. Somt har jag visat innan, annat kanske är nytt. Prinsesstårtan där bak gjorde jag i vintras..På denna bild ser man lite mer av hans kök. Inspirerat av Helenas (spets och snor) barnkök..
Man ser också en av mina nya kakor här. På den nedre hyllan ser man en avlång kaka, som man kan leka att man skär i bitar.. Fungerar bra med en gammal smörkniv, haha..


Samma sak här igen.. Fast här ser man hans förkläde.. Hittade det på rea tidigare i somras, endast 2,00 euro!Här kommer en lite bättre bild på förklädet.Köpte på samma gång dessa två pannlappar i samma serie, endast !,00 euro! Mycket uppskattade, gör det hela mera riktigt tycker barnen då de leker..


Sist en bild på var R brukar ligga och läsa i sitt rum. För tillfället är Bamse och Herman Hedning de bästa tänkbara tidningarna, knepigt.. =)
Denna fåtölj fyndade jag på loppis för några år sedan för bara 1 euro! Har klätt om den för länge sedan och borde göra det igen, men ids inte så länge som den bor i ett barnrum.. Fotpallen som man ser där under är också ett fynd, splitterny hittade jag den i ett varuhus, en hiskelig sak med svarta fötter och nåt brunt konstläder på, huga! Likaså den borde kläs om, men..

Med detta vill jag bara önska er en trevlig kväll! Hoppas ni har det bra, KRAAAM!!!

6 kommentarer:

Susanne sa...

Wow! Som ett helt konditori! Vilken lycka!

Imponerad!

Huset på landet sa...

Oj vad glad jag bir då jag ser att nån i Finland också gör sådana fina bakelser. (Jag har beställt av Pennys house till nätbutiken och svärmor har blivit inspirerad och också börjat virka...).
Den fyrkantiga tårtbiten och cupcake:n är ju alldeles underbara. Köper gärna sådana av dig åt mig själv! Är du med på nån marknad i dessa trakter (Kristinestad-Jakobstad-axeln) i sommar?
Vilket underbart "pojkhörn" du fått till!
Länkar till dig...

Fröken Elsa sa...

Gulligt och fint pojkrum! :)
Kul att få ta en titt in hos er :)
Dina virkade kakor är jättefina, men det har jag nog skrivit innan :)

Hoppas att du har en bra dag!

Kram M

~~*Pennyshouse*~~ sa...

HEjsan!

underbara kakor du virkat.
Roligt att pojken gillar att leka i köket.
Jättefint rum!

Kram nilla

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

Hej och tack för din fina kommentar! Vilken fin sida du har och vilka underbara bakverk du gör..du är verkligen duktig!

Tråkigt att ni inte fick huset, hoppas det dyker upp ett nytt, lika bra-som ni får snart!

Kram Linda

Cupcakes & Hoyas sa...

Så mycket fina kakor du visar, toppenfina! =)
kram Ylva