Sidor

fredag 4 juli 2008

Varmt, svettigt och helg

Nu är det äntligen fredag och helg!
Barnens farmor och farfar har köpt en bassäng i modell större åt dem som vi ska släpa med till sommarstugan. Finns ingen risk att de simmar för långt ut i den.. Ska bli härligt att komma ut dit och bara få vara, har packat god mat, bra böcker och lite virkning. Tänkte inte måla och hålla på denna helg, alldeles för varmt. *skrattar*

Här hittade jag en bild jag tänkte visa er. Det är länge sedan jag sydde den, men tyckte den passade in idag.
Det är en Tilda-snigel, fast limmad på en stor bit kork. Använder den som nåldyna, bokstöd, prydnad m.m.

Här kommer en stämpel på en trind Tilda-baddam.. Underbar!
Tanken var att jag skulle stämpla på tyg, färglägga lite och fälla in dem i ett lapptäcke, lite vitt, lite blått, kanske en smula rött.. Fast än så länge finns det bara i mitt huvud. Men vem vet vad som händer nån regning sommardag?


Här är en skymt av vår balkong som för en tid sedan fick nya stolsdynor och vaxduk i piggt, prickigt och rosa tyg. Tror att sambon M tycker att det är lite för damigt, men snäll som han är låter han mig hållas..
På denna stol har jag suttit och försökt få lite svalka idag. Gick lite si som så, men man ska inte klaga på värmen.Här satte jag in en bild på den ena av mina tre pelargoner, fråga inte vilken sort det är, för det har jag ingen aning om. Är bara förvånad och tacksam att de kunnat och velat leva så länge som de har här i min "omvårdnad", har en ful ovana och ta kål på mina växter.. Hrm.. Men ännu llever och blommar de alla tre!
Denna lilla kanna hittade jag i stan igår då R och jag var ute efter lite glass, endast 2,90 euro, inte dyrt! Alltså fick den flytta hem till oss, den är sååååå välkommen! =)
Här är två av mina favorit ljusstakar som jag har fyndat tidigare på loppis. De är från Indiska och jag kan säga att jag har stått och sett på dem läääääänge där men alltid satt tillbaka dem i sista stund. Blir lite snål ibland (även om ingen tror det om mig.. är sån slösa-maja).. De har kostat 11,90 euro/st, men då jag handlade dem, från loppis, betalade jag 2, 00 euro för båda två!
Med denna sista bild idag (på min okända pelargon) vill jag bara önska er alla en jätteskön, solig och trevlig helg! Passa på att njuta en stund om dagen, även om man har hela helgen fullbokad!Massor med kramar, så ses vi nästa vecka igen!

3 kommentarer:

Kamomilla sa...

Hejsan!
tack för kommentaren hos mig! Vilken söt snigel du gjort!

Ha en skön helg!
Kamomilla

Fröken Elsa sa...

Hej! Vilken fin och trevlig blogg du har - med många fina virkade saker! :)
Kul att du hittade till min blogg! :)
Hoppas att du har en trevlig helg. Jag kommer snart på besök igen! :)

Cupcakes & Hoyas sa...

Hejsan!
Vilken mysig bild du har med från din balkong, jättemysigt! =)
kram Ylva