Sidor

lördag 28 februari 2009

Allt eller inget

Hej..

Jag hade laddat ner lite bilder på ett litet fynd jag hade ramlat över, helt oförhappandes och i misstag. Men det känns lite blase' att visa dem idag.. Låter dem ligga kvar här men orkar inte skriva destu mer om dem nu just.

Igår skulle mannen och storasyster åka till simhallen och simma, men bara en dryg timme senare fick jag ett samtal därifrån att mannen hade fått åka ambulans till akuten och att dottern väntade på simhallen..

Totalt handlingsförlamning inträffade. Hann inte med ngt annat än att jag ringde min mamma, som bor ganska nära oss, att hon måste komma och hämta mig och lillebror med det samma. De släppte av mig vid akuten och åkte iväg för att hämta dottern (simhalllen finns två kvarter från sjukhuset).

M, är precis som lillebror, födda med alldeles för hög smärttröskel, så att de hade fått honom i en ambulans över huvudtaget gjorde mig rädd för det värsta.

Men nu idag efter många om och men, diverse undersökningar, ekg, tester, röntgen, lungdränering osv så mår min M bättre. Storasyster har hämtat sig och vi har lugnat ner oss lite.


Vandrade på ett "loppis" tidigare i veckan bara för att få tiden att gå då jag väntade på att hämta barnen. Såg byrån men täkte att jag behöver den inte nu just. Åkte därifrån men fick vända efter två kvarter och hämta den ändå. Idag är jag glad över det för det sväljer en bra del av alla våra saker på ett mycket snyggt sätt.


Denna lilla byrå hittade jag för hela två euro. Så mörkblå att den nästan var svart, lite missvisande här bara pga blixten.
Här pågår lite grundmålning..

Inte illa slutresultat eller hur? Fick stort godkännt av M.
Denna lilla hylla har jag fått av mamma då hon flyttade, den har jag velat ha länge, så då den äntligen fick flytta till oss förstår ni hur glad jag blev?!
Detta står nu i "gången" mellan kök och vardagsrum.

Idag ska vi försöka reda upp lite i kaoset som kom igår då allt blev bara kastat och lämnat. På eftermiddagen får vi hälsa på pappa och sen så är det träningar, matlagning och packning av skolväskor tills nästa vecka, sen ska vi hälsa på pappa en sväng till på kvällen.

Vi saknar honom jättemycket men det känns lite bättre nu då han är på bättringsvägen, och på rätt ställe att vara då man är sjuk..

Så ta hand om er alla nu, man vet aldrig..

Kramar i massor
Jojo

7 kommentarer:

Fröken Eko sa...

Byrån å de blev snyggt ;)

Hälsa till skitunge (bratz) nr 1 från mig och säg att hon var jätteduktig igår som hämta hjälp åt pappa!

/F

Helene sa...

Visst är det härligt med dessa fynd!

Vi hittade en klänning som varken var kort eller tajt!! :)
Den var blå med omlott och lite volang. HM för 249 kr. Mama like!

kraaaam

Maggi sa...

Hej, Hoppas allt är väl med din M.
När du känner för och har ork, så har du nåt inne hos mig...sköt om dej och de dina nu! Kram M.

StrandviksVillan sa...

Nej men usch, ryser då jag läser vad som hänt!
Man vet aldrig vad som kan hända, men det låter ju som att det ordnar sig för honom nu då!?

Sköt om er!!

Liljas Corner sa...

Usch va hemskt! Låter verkligen läskigt. Hoppas det inte är nåt allvarligt som ligger bakom! Sköt om er.

Fröken Eko sa...

http://shabbychiclantligt.se/kakformar.htm

Köp lite dinoformar ti Razz?

/F

Maggi sa...

Hej, hoppas allt är väl med er!!!!
stor kram M.