Sidor

måndag 6 juli 2009

Tillbaka i rutan

Hej på er!

Nu har jag haft en välbehövlig semester, oanmäld här på sidan, men likaväl skönt!

Mitt intresse av bloggen blev utan någon direkt orsak körd i botten. Orkade inte med min egen sida, än mindre besöka nån annans.. Har inte gjort nåt alls under den senaste månaden annat än varit med familjen och njutit. Inget pyssel, inga loppisfynd, inget renoverat eller omgjort.

Men nu känns det bra igen :)
Nu tar jag nya tag och kan visa upp det jag faktiskt sysselsatt mig med förra veckan. Inget som är helt klart än men på god väg..

Låt mig presentera mitt nya pysselrum, eller hörna egentligen ;)Här ser ni min nymålade bokhylla full med tyger, askar, inspiration och alster..


Tygerna vikta och färgsorterade, redo att genast bli använda


Mina giraff vänner ni sett tidigare, de fick hänga med in hit.


En gammal byrå fick flytta in också, den innehåller massvis med saker, band, papper, klistermärken, stryka-på-papper, nålar, trådar, färgtuber, you name it!


I garaget hittade jag ett gammalt litet bord, som med vit färg fick nytt liv som symaskins bord :) Lite mörk bil men man ser ju vad det föreställer..


T.o.m. roskhinken blev fin. Innan så var den ljusblå med seriefigurer på, har hängt med i måååånga år. Nu ser den ny och snygg ut och man kanske inspireras att använda den, hehe..

Sist men inte minst så fick strykbrädan sig ett upplyft den också. Stör nu inte alls fastän den hänger på väggen rakt innanför dörren :) Kistorna är gamla fynd sen tidigare, nu fyllda med ofärdiga arbeten (så de slipper ligga o skräpa och ge en dåligt samvete) och små stuvbitar tyg.

Känner mig nöjd och tror och hoppas att jag ska få lust och inspiration till att sitta här och arbeta och pyssla!

Med detta önskar jag er en bra start på veckan!!!!
Kramar Jojo

9 kommentarer:

Fröken Eko sa...

Snyggt, snyggt.

Vilket rum e de?
Extraköket på vinden?

/F

Veronica Tingvall sa...

Det låter härligt med semester också:-) Vilket underbart pysselrum. Det känns som att jag har aldelesför liteförvaring i mitt men det är svårt att få plats med mer. Det känns ändå underbart att ha ett pysselrum för det hade jag ju inte innnan flytten.

Kul att du är tillbaka.
Kram/Veronica

Tuvull sa...

Hej, härligt att du är tillbaka. Det är sådär ibland, inspirationen och lusten tryter, då är det bara på sin plats att ta paus.
Kram!

Noll54/Eva-Karin sa...

Fint du fixat till det!

Ha det så gott1

E-K/noll54

Vita spetsar och snoriga ungar sa...

Jättefint Jojo!
Jag har ju också ett pysselrum. Men ditt var så mkt snyggare i vitt!! Nu vill jag måla igen! *S*

KRAM

Kamomilla sa...

Hej du, och tack för hälsningen hos mig. Alltid orkar man inte, inspirationen tryter och det känns bara kass. Då ska man göra annat...
Hoppas din inspiration flödar nu när du har en sån underbar pysselhörna!!! Härligt!
kamomilla

Funccis sa...

Trevligt att du hittade min triviala "hund å baby- blogg". Och trevligt att ha blivit bekant med dej! Varit på favoritstället Mad idag, kul. Nu ska jag också börja kolla din blogg oftare (trots att vissa bilder försvinner) Kram!

Huset på landet sa...

Vilken härlig pysselhörna! Så fina tyger och vilken ordning och reda!! Här ligger allt huller om buller och då man ska pyssla går det mesta av tiden åt till att leta upp allt material (i köket, under sängen, i kontoret, försvunnet...)

Skåpet i ditt tidigare inlägg blev ju superfint också!

StrandviksVillan sa...

Hej Jojo, kul att du är tillbaka!

Så fint och prydligt i ditt pysselrum! Själv mår jag så dåligt åt vårt arbetsrum som är ett enda kaos, ingen chans att man skulle rymmas att pyssla här inte. Å andra sidan har jag noll inspiration till sånt just nu... Är väl i en liten svacka jag också, men bara jag hinner ikapp med hushållssysslorna nån gång så ska här inredas igen!!

Trevligt veckoslut!
A-C