Sidor

måndag 30 juni 2008

Min helg på sommarstugan..

På lördag just innan vi skulle åka iväg till sommarstugan och en stund före butikerna skulle stänga fick jag en släng av min hysteriska sida..
Hade stört mig på att jag inte fått lov att måla om inne i stugan, men kom sen på att jag inte frågat om bastun..

Hemsk som jag är rusade jag iväg till butiken och fick tag på en burk målarfärg. Jag resonerade på följande sätt, att eftersom jag inte bett om lov innan så hade jag ju inte fått ett stort NEJ för att måla om inne i bastun..

Sagt och gjort.
Barnen, deras kompis och jag målade om i bastun.. Eller ok, omklädningsrummet om man ska vara noga. Finns en stor bastukammare, ett litet omklädningsrum och en bastu där inne. Själva bastun kan man ju inte röra, men nästa gång kommer kammaren att få sig en omgång..
Har några före och efter bilder att visa, om allt går som jag tänkt mig..

Före vi började måla så såg det ut som ett bombnedslag. Jag antar att mormor sparat alla dessa saker av någon anledning, vilken det var kunde jag inte klura ut..
Hittade bland mycket annat min första plaskdamm, en röd och blå historia. Kunde kanske ha förstått vitsen med det om den varit hel, men den var antik.. Måste ju vara minst 26 år gammal.. Nu ska man väl tänka på att de som levt under och efter krigstiden inte är vana med dagens slit och släng.. Men lite kan man ju kasta och rensa ut?
Eller?!
Haha, nåja. Bilderna som sagt var.. Måste redan nu förvarna om att kvaliten på bilderna kan diskuteras, likaså fotografens skicklighet, haha, men det är tanken som räknas :-)

Här kommer ett försök..
Tänk bara på att det sista piffet inte är gjort ännu, endast gardiner, några mattor jag hittade för att täcka det hemska bruna 70-tals plastmattan på golvet med..
Före, titta på egen risk..


Hoppsan, såg nu först att jag glömt kvar gardinerna då jag tog före bilderna, hihi, det var inte meningen att de skulle komma upp i fönstret förrän efter målningen men jag kunde inte vänta så jag provade mig lite för mitt i kaoset..


Nu är det mitt i natten och jag känner mig ganska stolt som fått in dessa bilder. Speciellt med tanke på jag och datorer är nästan lika stora dödsfiender som jag och dammsugaren, haha..
Men som ni ser fick jag in bilderna, även om vissa av dem hamnade fel väg, oups!

Är alldeles för trött för att orka klura ut hur man vänder dem rätt väg.
Tills jag fått det fixat får ni bara vända huvudet lite grann. Hoppas dock att ingen drar nackspärr på sig pga mig nu.


Efter, mycket bättre

Kram alla och tack för titten!

Nästa gång ska jag försöka mig på att visa mina bakverk..

Inga kommentarer: