Sidor

söndag 18 augusti 2013

Nytt?

Funderar på att överge min vän Rödluvan.

Tror att vi varit vänner tillräckligt länge nu. Har inget mera att ge denna sida. Mitt liv idag är inte det jag hade räknat med att det skulle vara. Långt bättre än i vintras är jag, det kan jag inte sticka under stolen med.. Men samtidigt orkar jag inte fortsätta med det här. Vill inte göra detta till en gnällblogg samtidigt som jag inte har ork, tid, pengar, lust eller möjligheter att syssla med inredning på samma sätt som förr. Märker att min omgivning inte förstår detta och till en viss del kan jag acceptera att det är så, även om det är tungt det också.

Funderar på att starta en ny blogg. En annan. Lite som att byta kläder då man växt ur de gamla. Lite som att jag nu är en annan sorts jag än jag var för ca ett halvt ett år sedan. Lite så tänker jag.

Men ännu har jag inget bestämt och Rödluvan får tills vidare ligga kvar här..

Eventuellt meddelar jag här var ni hittar mitt nya jag, eller så försvinner jag in i bakgrunden som iakttagare och kommentator på era bloggar, alternativt fortsätter jag ensam min resa och ni får se om ni själva råkar hittar mig på nån ny adress.. Eller så ger jag Rödluvan första hjälpen och fortsätter här. Vet inte än. Men den som lever får se :)3 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Livet har sina olika faser... och man förändras med tiden, växer till sig liksom. Visst behöver man byta kläder då.

Må så gott!
Ann-Christine

Lilja's Corner sa...

Säger som A-C här ovan. Och blogga ska man göra för att man vill, och om vad man vill.

Hoppas du har det bra!

alegni sa...

Du ska göra det du känner för. Jag hoppas du hittar den stig du vill vandra och att du mår någorlunda i dag!