Sidor

torsdag 24 september 2009

Borta bra..

..men hemma bäst

Har inte alls varit aktiv på bloggen på senaste, ingen nyhet dock *blink*
Men på allmän begäran så ska jag nu ta o visa upp ett litet skitigt hörn som förklaring till var jag har hållit hus den senaste tiden.

Hemma på "övre hallen" har jag fått till det lite snitsigt med ett målat väggord.. Ingen närbild då konturerna inte är de skarpaste..


Denna hall är vad du kommer in i genast efter trappan. Rakt mittemot finns "gamla köket". Kåken vi lever i hade nämligen butik i första våningen än på 70 talet, numera ett minne blott. Men de tidigare ägarna valde de att behålla det.. Jag valde efter en stunds velande att riva ut det :) Det är vad jag pysslat med den senaste tiden. Före fotona hittar jag ingenstans men håll till godo med "arbete pågår"-bilder..

Suck..

Need I say moore?


Nu står allt lite o väntar, på både rörmokare och en dörr så vi kan fixa till mellanväggen samt kran och diskho..
Det här rummet kommer att bli spel/lekrum/gästrum så fort det blir klart!På min fina paintade ritning ser man övre hallen i mitten, där väggmålningen finns.
Spelrummet är det gamla köket, de kaosartade fotona jag lade upp..
I sovrummet finns mitt pysselhörn och skall förbli där, fastän nu just så är det vårt blivande sovrum för där finns det nuvarande spelrummet..
Jobbigt att hänga med? Ingen fara, det tror jag min stackars M tycker också :)

A's rum är och kommer att förbli där var det är, lite lätt renovering i form av färg och tapet så..
R's rum har nu just en öppning i som är ca 2,5m bred, där var det tidigare en oäkta läder dragdörr, läbbig, endast ett minne blott numera. Den ligger begravd under all annan bråte i garaget i väntan på ekobilen. I öppningen kommer det att komma en ny dörr och en mellanvägg.

Jag tror att det var allt för den här gången. Återkommer så fort jag har lite mera kött på benen, har massor med nya fynd att visa er.. Måste bara få klart övervåningen så jag kan plocka in dem..

Ha det bra alla vänner! Tittar till er alla så fort jag får en stund över, har nog MASSOR med läsning att ta igen!

Kram!!!