Sidor

måndag 18 maj 2009

Två på en dag..

Minns ni min 70 åriga älskling?
Denna skönhet syftar jag på.. Bilderna är klickbara ifall ni vill se större o mer detaljerat.


Det ursprungliga skicket ser ni ju att behövde lite uppiffning..



Här plockat i delar..


Så här såg det ut fem före färdigt..



SÅ här vackert är det nu!!! Kolla!! En av de detaljer jag gillar bäst är mina stiliga monogram på de nedre skåpdörrarna..
Texten på de övre skåp dörrarna är Kaffe servis och Mat porslin. På de mindre lådorna står det Knivar, Gafflar, Skedar och Teskedar.

Vad tycker ni? Får jag godkännt?

Ifall ni undrar och inte sett till mig inne hos er andra så är det bara hederlig gammal tidsbrist, inget annat, inte heller har jag glömt bort utlottningen jag lovat hålla, men det kommer senare.. Snart är det ju sommarlov!

Sköt om er alla!
Kram Jojo

Jag vann..

Hejsan svejsan!

Var med i syrrans "gör det själv tävling" i paint anda..
Vinnaren korades av en domare som var totalt ovetandes om vem som sänt in vilket bidrag..
Och lilla jag vann =)

Här är mitt bidrag och min vinst =)


Detta diplom fick jag också, som tack för medverkan.


Ta er gärna en titt på de andras fina alster, måste erkänna att detta var riktigt roligt att göra =) Sitter som bäst och njuter av min vinst.. Gissa vilken del?! *blink*

Ha det bäst!
Kram Jojo

torsdag 7 maj 2009

Våren verkar vara här..

Hej på er!

Här känns som om det har hänt massor och på samma gång absolut ingenting.. Slutarbete börjar vara klart, ska åka iväg och fixa till det sista idag, förutom ytbehandlingen då. Men inom en vecka hoppas jag att det ska vara klart. R´s förkylning gav till sist med sig, även om han kan tituleras sjukling igen då det skedde en cykel olycka och vi var tvugna att åka iväg och limma ihop hakan på honom.. Suck! Tar det aldrig slut?

Varken blogg eller städning har prioriterats här hemmma nu just. Därav min frånvaro. Men snart ska det väl bli ändring på det..

Här hemma har det hänt lite också. Köket har bytt färg. Visar bara lite små bilder idag då det, av någon outgrundlig anledning, inte är städat.*läs, min brist på ork* =)

Före - 70/80 tals björkimitation på skåpluckorna, melamin skiva med beige marmor imitation och små furu knoppar på lådorna.. Tjusigt så det förslår =) Ignorera golvet dock, det är likadant idag än.


Tapeten är lika än, men panelen är snart vit, inte helt klar än..


Efter - Marmorn är nu grå flammig och fin, skåpen vita och glansiga, beslagen är från ikea och i svart metall.. En ganska trevlig skillnad eller hur?


Här är en liten bild på några skåp som fick en liten textrad på.. Porslin och Skafferi, som jag helt sonika målade på dörrarna. De ser lite konstigt ojämna ut här men det är då solen lyser in genom fönstren..

Här är en liten före bild på min halvfärdiga panel målning.. Men det tar sig..

Det totala summan för min budget renovering eller snarare upp-piffning av köket gick på den hiskeliga summan av..
trumvirvel...

tatatadaaa..

cirka 50 euro! Med det fick jag nya beslag och färg (på skåp, bänkskiva och panel). Köket känns mycket större och trevligare nu, lite mera vårt. M blev mycket nöjd och gillar det.
Mera bilder på helheten kommer i ett senare skede..

Mer än så bjuder jag inte på här idag..

Noterade ni att min ena besöks räknare dundrat upp i 10000+ och den andra över 2000!!! Skoj! Tackar massor för alla besökare, kommentarer och mail och hoppas att jag i min tur kan sprida lite inspiration åt er, precis som ni gör åt mig =)

Håll ögonen öppna för snart, bara allt lugnat ner sig i arbetsväg, så kommer jag att ha en utlottning här på bloggen.. Som tack åt er alla!!!

Kram till er alla!